slide1 slide2 slide3

De reclame met een lach!

  • U treft altijd mensen die iets leuks aan het doen zijn
  • Enorm bereik
  • Niet weg te zappen
  • Creatieve meedenk service
  • Scherpste prijs garantie

 

Neem nu contact op met
Sky Service Netherlands

info@skyservicenetherlands.nl

Air Operator Certificate

Wij beschikken over een AOC (Air Operator Certificate). Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59. Ons bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland die deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit en prijs, en bij ons is goed nooit goed genoeg.

Het uitvoeren van uw luchtreclame opdracht door ons betekent:

  • Vluchtuitvoering door goed opgeleide vliegers en grondploeg
  • Goed onderhouden en schone vliegtuigen
  • Onderscheidend marketingbeleid
  • Vrijwel onontkoombare vorm van reclame
  • Een uiterst goede ‘value for money’ 
 
 

Billboard

Bij dit full colour speciaalvignet, wordt uw logo in eigen stijl en kleur vervaardigd. De productietijd is circa 3 weken en de kosten bedragen € 25,00 per m², excl. BTW.

Combi-banner

Hierbij wordt een combinatie gemaakt van een logo in full colour en een standaard lettertekst. Het gebruik van de lettertekst achter het logodoek is gratis en het aantal letters hangt af van het formaat van het logodoek.

Lettertekst

Een lettertekst achter 1 vliegtuig bestaat uit maximaal 25 karakters. Spaties tellen hierbij niet mee. De aanmaakkosten van de sleep is gratis.

Combi-opdracht

Voor nog meer bekijks is er de mogelijkheid voor een combinatie vlucht. Vraag naar de mogelijkheden. Kosten  vanaf € 200,00 per uur - excl. BTW, inclusief tekst (bij meeruren contract op jaarbasis).

Mail nu Sky Service Netherlands

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       

 Reclamedroppings met mini parachutes

Naast luchtreclame kunnen er ook droppings met mini parachutes waaronder een reclame/promotie item hangt, verzorgt worden. Deze vorm van reclame is een garantie op bekijks en relatief goedkoop. Reclame dropping zijn uit te voeren op vele locaties in heel Nederland.

Wanneer weersomstandigheden zo zijn dat er niet gevlogen kan worden, zijn de kosten voor de vergunningaanvraag en monteren van de reclame-items aan de parachuutjes niet crediteerbaar. De andere kosten worden wel volledig gecrediteerd. De dropping wordt in een aantal etappes (runs) kort achter elkaar uitgevoerd.

Mail nu Sky Service Netherlands

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reclame op vliegtuig

Wanneer u dit wenst kan er ook reclame op vliegtuig gerealiseerd worden. 

Mail nu Sky Service Netherlands

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

vrouw bij zee heel

Aanmaakkosten speciaalvignetten op aanvraag. Doeken zijn en blijven eigendom van de klant. Indien er niet gevlogen kan worden, zijn de annuleringskosten € 75,00 excl. BTW.