slide1 slide2 slide3

De reclame met een lach!

  • U treft altijd mensen die iets leuks aan het doen zijn
  • Enorm bereik
  • Niet weg te zappen
  • Creatieve meedenk service
  • Scherpste prijs garantie

 

Neem nu contact op met
Sky Service Netherlands

info@skyservicenetherlands.nl

Air Operator Certificate

Wij beschikken over een AOC (Air Operator Certificate). Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59. Ons bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland die deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit en prijs, en bij ons is goed nooit goed genoeg.

logo skyservice

Sky Service Netherlands is uw professionele partner op het gebied van luchtreclame in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Spanje. Wanneer u werkt aan het vergroten van uw naamsbekendheid, imago en merk attitude realiseert meer KPI’s met luchtreclame. Met de Sky Service Netherlands mooi weer garantie en de mogelijkheid om voor u 7 dagen per week te vliegen heeft u altijd de scherpste prijs garantie.

West Nederland
Noord Nederland
Midden Nederland
Zuid Nederland:

: Rotterdam – Hilversum – Midden Zeeland en Seppe
: Eelde – Hoogeveen – Texel – en Lelystad
: Teuge en Eindhoven 
: Budel en Maastricht

Er is dus altijd wel een vliegveld in de buurt van uw opdracht. Geen onnodige vlieguren dus! Ook voor een landelijke actie bent u hier dus aan het juiste adres.

Door onze vele nationale en internationale relaties kunnen wij onze eigen vloot vliegtuigen snel uitbreiden naar een door u gewenst aantal vliegtuigen. Een campagne met een landelijke dekking is totaal geen probleem.